Friday 27 August 2010

Our holidays (Part II)

After a couple of days in the Dordogne we continued on to the South-West coast of France (Acquitainbe) where we rented this holiday villa for a week. Lovely, quiet place, close to the sea (no beach pictures... forgot our cameras!).
We went to the beach, walked, biked, visited small villages, nothing spectacular, but relaxing & fun!

Senna thought that she was back home in Brazil, she right away found her spot again, close to the swimming pool!

The view from our garden

Friends forever!!

A walk through the forest around sunset
Fun!

Can you imagine how surprised we were when we saw these creatures all of a sudden, close to the golfcourse?


Apparently there was a circus in town and the animals needed something to nibble!!

Have a great weekend!!


6 comments:

Unknown said...

je hebt niet gevraagd of je "het"even mocht proberen??? geen ritje door het woud op een kameel???:) Je schrikt je toch ongans!!!!!
Wat een lief dier die Senna......HOOOOOOOOOOOOOG knuffelgehalte vrees ik ;)

kussies!!

Mariette VandenMunckhof-Vedder said...

Lieve Chantal,

Dat is een prácht bonus om in het zuid westen van Frankrijk zulke woestijn-taxi's tegen te komen!!! Maar dat maakt het leven juist leuk; never a dull moment zouden wij beiden zeggen. We zijn ook al vaak tegen iets onwerkelijks aangelopen. Je blíjft lachen!

Zeg, de Dordogne dan denk ik aan de prachtige Angélique films van de jaren 70... Ik was er eind 70der jaren. Onze goeie Nederlandse vrienden hebben er een tweede huis gebouwd en nog meerdere voor de verkoop. Ligt natuurlijk wat gevoelig op dit moment met de economie maar het is en blijft 'Als God in Frankrijk!'

Liever zonnige groetjes met onweersbuien uit Georgia/USA

MariettesBacktoBasics

C@by said...

hahah chantal dat is ook wat hey maar die kleine knul is me ook ineens een grote knul geworden, tijdje niet gezien op foto's maar jeetje zeg....en lieve Senna, die is het idd niet vergeten wat ze in brazil allemaal had he...

Geweldige foto's en lekker zo rond rijden niet waar

Kus
caab

Madelief said...

Hoi Chantal,

Wat een mooi plekje om jullie vakantie door te brengen. Alleen de villa is al prachtig. Leuk om foto's van je zoon te zien. Wat een stoere vent! Dat hij zomaar met foto op je blog wil staan? Bij ons zijn de meisjes daarover niet zo enthousiast, maar ik begrijp het wel.

Ik wens je een fijne avond!

Lieve groet, Madelief

Madelief said...

Hoi Chantal,

Ik kan je de Zinnia's echt aanraden. Het zijn hele makkelijke bloemen. Zowel in de tuin als thuis in de vaas. Nadat ik de bloemen heb geplukt staan ze nog zeker twee weken op de schouw. De twee mooiste soorten vind ik 'Purple prince' en 'Green envy'. De 'Purple prince' geeft bloemen in allerlei tinten roze terwijl de 'Green envy' limegroen van kleur is. Zelf heb ik de bloemen voorgezaaid in de kas, maar ik denk dat je ze ook zo in de volle grond kunt zaaien in mei of juni.

Ik wens je een fijne avond!

Lieve groet, Madelief

Lana {lanalou style} said...

Looks gorgeous! how funny about the circus!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...