Friday 25 November 2011

Can't wait...


To be honest? I'm longing for days like these...
Exactly like these: fresh, crackling snow, beautiful blue skies & gorgeous sunshine!And I'm sure Senna is dreaming about it too!


How 'bout you?
Are you looking forward to a snowy, cold season,
lighting the fireplace & lots of candles?
Preparing hot chocolate or mulled wine, roasting marshmellows,
making tasteful soups & stews,
reading the books you didn't have time for during the summer months,
sitting on the couch, covered up in warm blankets and plaids...
I'm curious to know what you're looking forward to!

Wishing you a lovely weekend & sweet dreams about the upcoming season!

9 comments:

Rumour has it said...

O, o, voor mij toch liever niet al te gauw sneeuw... :)
Maar de plaatjes zijn wel mooi. Alles goed bij jullie? Weet je dat ik eigenlijk niet weet waar jullie nu precies ´zitten´, nog altijd in France? Ik ga een tijdje stoppen met bloggen, vandaar dat SW ´gesloten´ is, maar ik blijf andere blogs wel volgen.
Hartelijke groeten, Marjolijn

It's me said...

Bah sneeuw !! ik haat het echttt...maar de meiden vinden het geweldig en als ik hun zie genieten ga ik om....echttt...liefs van mij...........♥.. ♥... ♥....

Unknown said...

ik hou wel van een maagdelijk sneeuwwit tapijt (behalve als je met de wagen de baan op moet)! Skiën doen wij niet meer, maar ik vond het heerlijk zo'n weekje op de latten schuiven door de sneeuw, je waande je helemaal in een andere wonderlijke wereld. en voor kleine kinderen is het dolle pret: sneeuwman maken, sneeuwballengevecht, sleetje rijden,.... Neen, een winter zonder sneeuw is geen echte winter ;-D

Mariette's Back to Basics said...

Lieve Chantal,

Nee hoor, naar sneeuw kijken we echt niet naar uit. Dàt missen we zeker niet hier in het zuiden. Mooi op een plaatje maar de nattigheid en de rotzooi die je ervan overhoud hoeft voor ons niet. Daarvoor hebben we ook te lang in de tropics geleefd.
In de winter zoeken we nog meer dan anders de zon op!
Liefs,

Mariette

Home and Lifestyle said...

Doe mij maar een koude winter zonder sneeuw en met helderblauwe luchten...heerlijk vind ik dat. Maar het komt zoals het komt, dus ik maak me er maar niet druk om. Als sneeuw lang blijft liggen, kan ik daar trouwens ook wel erg van genieten hoor.

Ik wens je een heel fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Tammy@T's Daily Treasures said...

Senna is beautiful! And the snow looks lovely. I would only like to visit it, not live in it. We had a little drizzle of rain today. Temperatures are just right for me, not too cold, not hot. Wishing you and yours a wonderful weekend. Tammy

Anonymous said...

Ja! Liever de mooie witte sneeuw, dan de storm die wij nu hadden in het hoge noorden. Dan zijn het lange donkere dagen. Met de sneeuw is het een stuk lichter, lang laufen, warme chocomelk en gluhwein...

Ik kreeg smsje van Iris dat in Volda al sneeuw ligt, wij aan de fjord wachten nog..

Fijn weekend,
Sandy

Madelief said...

Hoi Chantal,

Alhoewel ik een echt lente mens ben, kan ik net als jou erg van de sneeuw genieten. Van mij mag het nog eventjes wegblijven, maar een witte kerst.....daar teken ik voor!

Een gezellige nieuwe week!

Madelief x

Hillary said...

Hey my blogger friend! Sorry I was MIA. I've been catching up on your blog. You moved! I'm sure it's nice to back home. I will be posting something in the next few days. Hope all is well!

Hillary

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...